Фото: Погледнете го како седи овој „ПАЦИЕНТ“ во еден од градските автобуси на ЈСП!!!

Вистински хит станаа новите градски автобуси на ЈСП. Само овој пат малку поинаква слика! Погледнете и оценете сами за оваа фотографија што ни ја испрати еден наш читател возејќи се во автобусот со број 41, кој се обраќал во правец од Железничка према Драчево …

Коментари

коментари