Чек дис аут
Search


ГРОМОГЛАСЕН АПЛАУЗ ЗА ТЕАТАР КОМЕДИЈА ВО ЗАГРЕБ

Громогласни аплаузи вчеравечер одекнуваа во Казалиште Комедија Загреб за НУ Театар Комедија Скопје.

Вчерашната изведба на претставата „Жена ми се вика Борис“ во Казалиште Комедија Загреб помина одлично и публиката ги награди актерите со громогласен аплауз. Неверојатната актерска игра ја плени публика до крај.

Театар Комедија уште еднаш покажа и докажа дека е на врвот.
Коментари

коментари