Ви го хакнаа Фејсбук профилот?- еве како веднаш да го вратите


Во паника сте, ви го хакнаа профилот на Фејсбук? Не паничете постои лесен начин брзо да си го вратите вашиот профил без никаква потреба од правење нов.

Се што треба да направите е да испратите маил до Фејсбук каде ќе објасните дека вашиот профил е хакнат и ќе им испратите лична карта – доколку профилот е на ваше име.

Не е морално испраќање на сите податоци, и најдобро е да ги прекриете адресата , датумот на раѓање матичниот број. Се што му е на фејсбук потребно е на личната карта да го има името на профилот и секако вашата фотографија.


тагови


Коментари

коментари