„Халелуја“ на малку поинаков начин

Се прашуваме, дали постои човек кој не ја знае песна „Халелуја“? Најверојатно одговорот гласи не.

„Халелуја“ е позната стара песна која е препеана од многу соло пејачи и бендови. Многу млади ја употребиле како песна за претставување на  „X Factor“, ја имаме слушнато во многу филмови и најпрепознатлива е поради цртанот „Шрек“. Но оваа изведба е малку поразлична од останатите.

 
Коментари

коментари