Категории

Хаос низ продавниците во светот откако излезе новиот iPhone 15!

Новата генерација на паметни телефони од Apple беше презентирана неодамна, а веќе почнаа тепачките за новиот iPhone 15.

Невиден хаос се случува низ продавниците во светот, редици се чекаат за кој ќе биде меѓу првите коишто ќе го имаат новиот телефон.

Во мол во Дубаи дури изби и тепачка и полицијата беше принудена да интеревенира.

Новиот iPhone којшто излезе на 12 септември предизвика масовни турканици и тепачки коишто се шокантни и невидени досега.

Прегледи:
109
Објавено на:
26.09.2023