„Happy M fast food“ делат бесплатни оброци за социјално загрозените граѓани

Во овие вонредни услови, кога финансиите се еден од проблемите за голем дел од граѓаните, култниот fast food од Гостивар, „Happy M fast food“ дава свој придонес во справувањето со ситуацијата за сите загрозени семејства, изнемоштени и бездомни лица, обезбедувајќи им бесплатни оброци.

„Безбедноста на потрошувачите и на нашите вработени е наш најголем приоритет. Поради состојбата, воведовме и нов систем на работење, со работно време од 9 до 20, а за викенд од 8 до 15 часот исклучиво преку шалтер систем. Ги повикуваме сите загрозени категории на кои им е потребна храна да ни се обратат им стоиме на располагање за бесплатни оброци“, вели Зоран Тодоровски.
Коментари

[fbcomments]