Категории

Хартиени перики во барокен стил

Уметноста е бескрајна креативност, особено кога се има енергија и мотивација. Во продолжение погледнете неколку перики направени во барокен стил коишто се навистина фасцинантни:

Прегледи:
102
Објавено на:
03.02.2023