Категории

Хаска бира храна: Тост леб или вафли прашање е сега

(ВИДЕО) Сопственичката на хаска по име Кејуши одлучи да ја тестира која намирница најмногу ќе и се допадне од осум понудени, а кога го открила одговорот останала зачудена.

Видеото во кое хаската пробува храна го објави на Youtube а во него може да се види како прво во едната рака и понуди сирење а во другата кекс. Избра сирење па така кексот испадна од игра.

Потоа и даде да бира помеѓу вафли и рибина кожа, а таа избра вафли. Помеѓу тост и зеленчук се одлучи за тост, а покажа дека сака сирово месо повеќе од готвено.
Во другата рунда се натпреваруваа сирењето и вафлите, а хаската одлучи дека во новиот круг одат вафлите. Исто така одлучи дека сировото месо испаѓа од игра затоа што тостот е сепак повкусен.

Прегледи:
311
Објавено на:
30.11.2020