Категории

Херенвен собра над 230.000 евра кои ќе бидат донирани во добротворни организации за рак на деца

Холандскиот клуб СЦ Херенвен во саботата го наполни својот стадион со 15.000 мечиња. Секоја мечка претставуваше дете погодено од рак во земјата.

Сите тие беа продадени во рок од 24 часа, со што беа собрани над 230.000 евра за локални добротворни организации за деца

Dutch club SC Heerenveen filled their stadium with 15,000 teddy bears on Saturday. Each bear represented a child…

Posted by ESPN FC on Понеделник, 26 октомври 2020

Прегледи:
76
Категории:
Хуманост