Категории

Хит аксесоари за коса: Што се носи деновиве на улиците во главните градови во светот

Додатоците имаат моќ да го издигнат целиот изглед на повисоко ниво

Покрај облеката, ние посветуваме посебно внимание на модните додатоци, како акцесоарите за коса, кои понекогаш имаат моќ да го издигнат изгледот на жената на едно сосема поинакво ниво.

 

Погледнете во нашата галерија со какви детали дамите во светските престолнини деновиве ја украсуваат косата!

Прегледи:
71
Објавено на:
28.01.2020