ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Хевиметал бебе ја кажува азбуката на две години

Повеќето деца првите букви ги учат од буквар со родителите или наставниците кои трпеливо повторуваат песнички, но ова бебе тоа го прави малку поинаку.

Двогодишното девојче го рецитира алфабетот додека татко и ја држи в скут. Тоа го прави во духот на метал музиката, луто ги рецитира буквите, а за секоја прави подеднакво страшна фаца.

Сепак кога стигна до крајот, милно поскака да ја види мама.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=zBvhTA9asug[/tube]
Коментари

коментари