Хит тренд кај шминката: Дали сте доволни храбри за оваа нијанса на КАРМИН?

Овој тренд предизвика поделени мислења. Жените или го обожаваат или абсолутно го заобиколуваат оваа нијанса на кармин

Оваа нијанса на кармин доминираше на овогодинешните модни ревии кои ја најавуваа есенско зимската сезона. Судејќи според реакциите, на голем број припаднички на понежниот пол им се допадна, додека другите не беа баш воодушевени.

Темно виолетовиот кармин, дури и црн, ќе владее во beauty светот оваа сезона. Доколку сте љубител на малку посилна и посмела шминка, вашите 5 минути пристигнаа. Следните денови се резервирани за екпериментирање со шминката.
Коментари

[fbcomments]