Категории

Хоророт во Сирија – порака која ќе ве натера да се замислите

Живеејќи во 21-от век, ера на дигитализацијата, информациите и новостите за светот ни се достапни со само еден клик.

Дали тоа не е доволно за да го спречиме веројатниот геноцид што се случува по втор пат? Дали навистина надбљудувачите од страна праваат повеќе зло од самите причинители? Погледнете го видеото чија порака дефинитивно ќе ве замисли.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RH4E_MOrfdw

 

Прегледи:
232
Објавено на:
16.12.2016