Хороскопски знак со најсилна интуиција: Тој го забележува тоа што другите не можат

Овој хороскопски знак има шесто сетило

Покрај Близнаците кои важат за најпаметен знак во хороскопот, Рибите се тие кои се во состојба да ве прочитаат како „отворена книга“ а вие за тоа да не сте свесни.

Исклучително правичен знак кој има уште една силна страна – интуицијата.
Ако сте родени во знакот Риби, секогаш се потпирате на вашето шесто сетило.
Претставниците на овој хороскопски знак се рационални, нежни, љубезни и многу друштвени. Рибите сакаат да комуникацираат во друштвото и се чувствуваат баш како „риби во вода“.

Тие имаат исклучително остро чувство за правда и секогаш тежнеат кон тоа.
Рибите можат да претчувствуваат што нивниот соговорник чувствува во моментот и какви мисли му проаѓаат низ главата. Тие се исклучителни емпати и умеат да дадат одлични совети.
Коментари

[fbcomments]