Категории

Хороскопски знаци кои во месец Февруари ги очекува подобрување на финансиската состојба

Еден од најважните астролошки настани во 2022 година ќе се случи во февруари – спојот на Марс и Венера во Јарец, каде што сега се наоѓа планетата на финансиите Плутон.

Веројатно од крајот на ноември многумина размислуваат за кариера, капитал и плата, бидејќи тогаш Венера влезе во овој знак. Марс, кој симболизира пробив и решителност, дефинитивно ќе влијае на подвлекувањето на линијата на ова поле во периодот од 12 до 20 февруари. Многумина ќе се одлучат за сериозна инвестиција, преглед на заштеди и плати, па сè до прераспределба на семејниот капитал и наследството. Во следните редови дознајте дали сте во таа група на луѓе.

Стрелец
Кармичката врска на Марс и Венера ќе влијае на полето на вашите приходи и ресурси. Најверојатно ќе ја добиете веста за покачувањето на платата или ќе се одлучите да вложите многу во недвижен имот. Покрај тоа, можете да очекувате скап подарок, во вид на накит или гардероба со уникатна изработка. Генерално, во февруари ќе имате сериозно зголемување на самодовербата.

Близнаци
Во вториот месец од годината, многу претставници на овој знак можат да направат финансиски инвестиции, да наследат или нови кредитни обврски, како хипотеки или заеми за рефинансирање… Исто така, големи се шансите да напредувате во кариерата, па приходите да ви се зголемат. Но конечниот исход на полето на финансиите ве очекува до крајот на април.

Бик
Вашата планета Венера се поврзува со Марс и Плутон, во смисла на напредок, образование и патување. Најверојатно конечно ќе одлучите да инвестирате во нематеријални средства до средината на февруари. Исто така, очекувате сериозен прилив на капитал од странски инвеститори или од холдинг компанија (голема мултинационална компанија или министерство). Во секој случај, овој астролошки настан ќе го промени вашиот деловен живот.

Вага
Венера, која е владетел на вашиот знак, е во врска со Марс во вашето поле за недвижнини. Многу е веројатно дека до средината на следниот месец ќе ја добиете веста за наследството, во вид на недвижен имот или земјиште, или пак ќе се одлучите да купите куќа. Покрај тоа, инвестирањето може да влијае на вашите семејни планови. На пример, ќе им помогнете на вашите најблиски во важен финансиски потфат.

Шкорпија
Пред претставниците на овој знак е периодот на важни промени. Вашите владејачки планети Плутон и Марс се во врска со Венера во однос на вашето образование, патување, документи и движење. Оваа позиција на планетата често сугерира важна финансиска инвестиција или во обука или транспорт. Многу е веројатно дека во февруари можете да купите или да добиете автомобил, мотор или дури и јахта како подарок. Во продолжение ќе најдете долгоочекуван и судбоносен документ, како државјанство, дозвола за престој, пасош, договор за вработување.

Овен
Во средината на февруари, припадниците на овој знак конечно ќе направат пробив – сите најважни планети се поврзани во вашиот сектор на кариера, социјален статус и углед. Има големи шанси за подобрување и, логично, значително зголемување на приходите. Покрај тоа, овој астролошки пресврт може да се поврзе со постигнување важна животна цел. Ако долго време сонувавте за добивање ново државјанство, промена на презиме, брак или развод, тогаш февруари дефинитивно ќе ви даде можност да го сторите тоа.

Прегледи:
283
Објавено на:
07.02.2022