Видео: Како од салфети да направите велигденско зајаче?

Наближувањето на највеселиот христијански празник Велигден ги активира домаќинките кои неуморно се обидуваат да внесат празничен дух во своите домови.

Салфети-зајаче

Разубавувањето на трпезата, за време на радосните собири кои ни претстојат, може да биде едноставно – со креативно виткање на салфетите во форма на велигденско зајаче.

Салфети-зајаче

Погледнете туторијали за да им дадете празничен изглед на салфетите.

 

 
Коментари

коментари