Категории

HR-Cafe & Networking во Среќа Бар

Пред одржувањето на 14. Меѓународна HR Конференција, Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР) со задоволство Ве поканува на уште едно заедничко учење, дружење и вмрежување! Бидете и Вие дел од HR-Cafe & Networking настанот, кој ќе се одржи следниот Четврток, 6 Октомври, со почеток во 17:00 часот, во Среќа / Srekja.

Гостин-говорник на настанот ќе биде Проф. д-р Цветко Смилевски од БАСИМ. Тема на која ќе говориме е „Улогата на функцијата на менаџирање со човечките ресурси во одржливиот развој на компаниите – Концепт и опфат на надлежности на агентот на промени како интерен консултант“

За сите заинтересиран може да пополните кратка регистрација за учество на настанот: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO1p3pGvfmY9DdbiuNzdwQjLrVMhEOrg8cI0jxzlY3O0-l4g/viewform

Прегледи:
107
Објавено на:
03.10.2022