Категории

Хрчак успешно совладува препреки во лавиринт – Хит видео кое го „скрши“ интернетот со 110 милиони прегледи

Ако ве прашаат кое животно е најинтелигентно, тешко дека на ум ќе ви падне за хрчак. Сепак, серија видеа што станаа вирални на Јутјуб за краток временски период ги натера многумина да размислат.

Хрчакот, познат и како господин хрчак, е снимен успешно на шега надминувајќи ги сите пречки во лавиринтот создаден за него од сопственикот. Секојпат кога ќе помине една пречка и ќе помисли дека е на крајот од патот, ќе се појават нови пречки и тој трпеливо ги заобиколува сите.

 

Неговите напори не беа залудни. Покрај тоа што стана ѕвезда на Интернет, сопственикот богато го награди со задоволства. Првиот дел од неговата авантура е прегледан повеќе од 69 милиони пати на Јутјуб, а вториот дел има неверојатни 112 милиони прегледи.

Прегледи:
58
Објавено на:
12.04.2021