Хуман гест: Момчето од Делчево кое го фати крстот, наградата ја донираше на едно семејство

Панчовски заедно со неговата група одлучија освоената награда, телевизор која ја доделува компанијата Зегин, да го подарат на семејство од Делчево.

Дека хуманоста е одраз на големите луѓе денеска се докажа уште еднаш со хуманиот гест на среќниот фаќач на крстот во Делчево, Васе Панчовски. Панчовски заедно со неговата група одлучија освоената награда, телевизор, да го подарат на семејство од Делчево.
Коментари

[fbcomments]