Категории

Хуманитарен концерт: Соучениците од 3-а самоиницијативно се собраа да одржат два концерти за да помогнат на нивната другарка Емилија Николовска

Учениците од 3-а класот од ДМБУЦ Илија Николовски – Луј – Скопје , самоиницијативно, со цел да и помогнат финансиски на нивната соученичка Емилија, чија дијагноза за болест сеуште не можат да ја одредат, организираат два хуманитарни концерти кои ќе се одржат на 24.02 и 27.02 во Даут Пашин Амам со почеток од 19 часот.

Прегледи:
151
Објавено на:
23.02.2023