Категории

Хумор: Животни забележани на места каде што не треба да бидат

Веројатно последното нешто што го очекувате е да видите маче во фрижидер или пак патка во метро. Животните секогаш знаат да нѐ насмеат, дури и да немаат таква намера. Погледнете неколку хумористични моменти:

 

Прегледи:
113
Објавено на:
01.02.2023