Категории

Хумористични фотографии коишто ќе Ве насмеат и расположат

Нашите мисли, чувства и смисла за хумор се подобро пренесени со нешто визуелно, а најсмешните шеги се пренесуваат токму со вистинската фотографија.

Доколку Ви е време да ја примате Вашата доза на смеа, погледнете ги фотографиите што следат:

1. Обидувајќи се да останете во сон додека одите во тоалет во 4 сабајле:

2. Кога готвите 2 часа за да јадете само 10 минути и сега е време да ги измиете садовите:

3. Кога се обудувате да си легнете порано, а Вашиот мозок во 3 часот е веќе ваков:

4. 5-годишно дете гледајќи месечина во текот на денот:

5. Кога некој Ви каже да му кажете нешто за себе, а Вие се обидувате да се сетите кој сте, што сте, што сакате и што Ви е целта во овој живот:

 

Прегледи:
100
Категории:
Секојдневие · Хумор
Објавено на:
17.01.2023