Категории

Хумористични моменти од свадби

Планирање, стрес и што уште не, велат дека оние коишто правеле свадба многу не се ни сеќаваат на неа бидејќи сѐ минува брзо како низ матна вода. Свадбениот ден може навистина да доведе до лудило, а често и до многу смешни моменти.

Погледнете неколку мигови од свадби коишто направиле сето тоа да изгледа уште посмешно:

1. За време на чекорењето по свечената патека на младоженецот наеднаш му паѓаат панталоните:

2. Поштар ја прекинува свадбената церемонија за да невестата потпише пристигнат пакет:

3. Свадба во карантин:

4. Фаца на младоженецот кога сфаќа во што се впуштил:

Прегледи:
139
Објавено на:
27.01.2023