Категории

Хумористични слики коишто го прикажуваат татковството

Да се биде родител значи да се посветиш на своето дете, а многу од ситуациите се доста предизвикувачки. Предизвикувачко е за мајките, а не помалку и за татковците. Додека некои денови се совршено исполнети со радост, мир и хармонија, други се сосема спротивното. Хаос, хаос и хаос.

Во продолжение Ви издвојуваме фотографии коишто на хумористичен начин го прикажуваат татковството:

 

1.

Татковците: Ако имам ќерка, не планирам да се маскирам во што и да е.

Татковците откако ќе добијат ќерка:

2.

Пред да се земат децата на плажа:

На плажа со децата:

Заминување од плажата со децата:

3.

Татко преземајќи ги пофалбите за сите добри квалитети на својот син:

 

Прегледи:
243
Објавено на:
29.11.2022