Категории

И колку пати да паднете, секогаш имате сила на се исправите повторно – Не се потценувајте себеси!

Секогаш се потценувате себеси толку многу, така што никогаш не сфаќате дека имате моќ уште еднаш да застанете на нозе. Вие ја имате потребната сила, и покрај хаосот, погрешните пресврти и болните неуспеси. Полека. Изберете стабилен раст отколку краткорочен успех. Фокусирајте се на една работа наместо да постигнувате многу работи. Квалитет над пренатрупан распореди. Упорност над брзина. ⠀Прифаќање пред негирање. Вистинска љубов пред амбициите. Помагање на другите во текот на натпреварите. ⠀
Не треба да се плашите.
Колку повеќе не успеете, толку повеќе учите.
Колку повеќе ве боли, толку повеќе сакате. ⠀
Ова е почетокот на вашиот раст.
Ова е почетокот кога се претворате во личноста што треба да сте.

Прегледи:
92
Објавено на:
23.07.2021