Категории

И малите чекори се напредок – Важно е никогаш да не застанете да чекорите

Имате добри квалитети и напредувате. Постепено, иако понекогаш е тешко да се види, тоа се случува – и тоа е со што треба да се гордеете.

Никогаш не вреди да се изгубите за да се вклопите или да добиете нечие прифаќање. Имате нешто уникатно да понудите, и секој што бара да промените кој сте за да бидете доволен за нив, не е личност покрај која што сакате да бидете. И секогаш запомнете: Секој пат кога ќе ги испуштите нездравите врски навики покажувате колку многу љубов и почит имате кон себе.

Секојпат кога ќе изберете да научите од своите грешки, да преземете одговорност и да ги признаете своите погрешни постапки, покажувате подготвеност да растете. Секојпат кога ќе се сетите да јадете, пиете, да се бањате, да се одморите или да го земате лекот, вежбате грижа за себе.
Ова нека биде потсетник дека
Имате добри квалитети и напредувате. Постепено, иако понекогаш е тешко да се види, тоа се случува – и тоа е со што треба да се гордеете.

Прегледи:
379
Објавено на:
04.06.2021