И оваа година е во тренд: Како да носите анимал принт, а да не изгледате евтино? (ФОТО)

Изгледа дека добро искомбинираниот анимал принт никогаш не излегува од мода, па така и оваа нова 2019. година ќе биде во знакот на овој моден тренд.

Ви претставуваме фотографии од познатите личности во анимал принт изданија, па можеби ќе ви послужат како инспирација ако во некој момент се одлучите на овој моден потег.

 
Коментари

коментари