И седата коса може да биде секси! (ФОТО)

Со стареењето старее и косата која почнува да белее. Индивидуално е на која возраст ќе се појават првите бели влакна и кога косата ќе почне да станува седа. На тоа влијаат многубројни фактори.

 

Многу луѓе се обидуваат да ги прикријат белите влакна  со бојадисување на косата, но и седата коса може да биде секси. Кај овие жени косата побелела во различни животни доба, но тие со гордост ја носат не обидувајќи се да ја прикријат.
Коментари

коментари