И вакви огласи постојат! Струмичанец сам се продава за брак на Пазар3 …

Дали станува збор за шала од страна на некој од неговите блиски, или сепак Иле навистина се продава за брак …

Погледнете ги фотографиите, па доколку има некоја заинтересирана нека се јави слободно на телефонскиот број …

 

 

 
Коментари

коментари