Категории

И вие ќе се посомневате во нејзините гради… но, да ! Природни се. Научете го нејзиниот трик ! (видео)

Бујните гради се желба на сeкоја дама, но и сон на многу мажи.  Дамите кои природната не ги дарувала со раскошно деколте има неколку начини за тоа визулено да го надоместат ! Едниот начин е вградување на силикони, потоа носење пуш-ап градник, што е побезболен начин и избор на повеќето девојки.

Но, за да ги зголемите градите визулено, се што ви е потребно е МАЛКУ ШМИНКА !

Во прашање е нов тренд кој полека ги освојува жените  во сите краеви на светот, а станува збор за контуирање на градите.

Со помош на оваа техника, градите ќе ви “пораснат“ за неколку секунди !

Пратете ги чекорите од видеото и пробајте ја оваа техника, ќе ви се допадне !

Прегледи:
434
Објавено на:
12.01.2016