Идеи за брзи и едноставни секојдневни фризури! (ВИДЕО)

На сите ни се има случено наутро да не го чуеме алармот и да задоцниме. Или пак ненадејно да треба да излеземе, а да немаме доволно време за подготовка.

Ако ова ви се има случено и на вас, не се грижете. Во продолжение погледнете туторијал за едноставни и многу брзи фризури кои ќе ви дадат посебен „look“ за само неколку минути.
Коментари

коментари