Идеи за матурски фризури (ВИДЕО)

Со крајот на учебната година матурантите ќе завршат со едно поглавје од животот. Матурските прослави веќе се приближуваат, а се повеќе расте еуфоријата. Матурантките веќе размислуваат за облека, шминка, накит и обувки.

И фризурата за матурската вечер е значаен фактор во комплетирањето на совршената слика. Доколку се уште се двоумите околу вашата фризура, во прилог можете да погледнете 3 фризури со кои ќе блеснете на вашата посебна вечер.
Коментари

[fbcomments]