Категории

Идеи за штедење на простор во детските соби (мали детски соби)

Мебелот што го штеди просторот е паметно решение за становите со мали димензии, особено кај малите детски соби, во кои сепак треба да има доволно место за игра. 

Речиси секоја година сите реномирани дизајнери на ентериери се натпреваруваат во пронаоѓањето решенија за уредување на детските соби со помал простор.

Во продолжение погледнете ги овие решенија за уредување на детските соби со помал простор …

idei-stedenje-prostor-detski-sobi-2

idei-stedenje-prostor-detski-sobi-3

idei-stedenje-prostor-detski-sobi-4

idei-stedenje-prostor-detski-sobi-5

idei-stedenje-prostor-detski-sobi-6

1 2 3

Прегледи:
6987
Објавено на:
11.04.2016