Пејачот Игор Митровиќ со ново уметничко име и нова песна

1779791_827865590561102_269246165_n

Игор Митровиќ од неодамна има ново уметничко име – Donnie Pixel, а вчера излезе и неговата најнова песна насловена како „The summer’s not over“. Целосен автор и продуцент на песната е Александар Масевски, кој исто како и Игор, ќе користи псевдоним –  Sasho Mase  за песната да достигне светска слава.

Подоле можете да ја слушнете новата песна на Donnie Pixel која без сомневање ќе биде вистинско летно освежување.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=JfQWeIm1xOg&feature=youtu.be[/tube]

Фото: Facebook

 
Коментари

коментари