Категории

Играчки кои ќе ги препознае секое дете од 80-тите, а и помладите

Ги сакавте, ги обожававте, некои се уште ги имате, некои се чиста мистерија, а некои би требало да се забранат.

Ова се играчките кои ќе ги препознае секое дете кое растело во 70-тите, 80-тите и 90-тите години од минатиот век.

Ќелаво бебе

Пластелин

2

Домино

3

Game Boy

4

Commodore 64

5

Не лути се човече

7

Сложувалки

8

Ѓаволски топчиња

9

Фудбал на федери

10

Детски машини за шиење

11

Боцкалки

12

Играчки од Киндер јајце

13

Водени игри

14

Домашен флипер

15

Кошарка

16

Џамлии

17

Клик Клак

18

Електрични возови

Албуми со сликички

19

И за крај неговото височество – жетонот!

20

Прегледи:
256
Ознаки:
·
Категории:
Занимливости
Објавено на:
22.01.2016