СРЕЌА Е … да си играш со полиција! Можете ли и Вие вака?

Кога ми е досадно си играм со полиција …

Тверкањето е тренд кој ја обзеде цела планета, а овој „танц“, колку и да е невкусен, стана популарен кај младите.

Оваа девојка без никаква резерва се послужи со полициската кола како „реквизит“ и тверкуваше на неа.

Фотографијата е превземeнa од Фејсбук!
Коментари

коментари