Категории

Илустрации инспирирани од есента и збогатени со вистински есенски лисја

Allen Shaw е Индиски уметник, илустратор и писател кој живее во Берлин.

Тој има работено на анимациски филмови, а секоја година прави серијал на есенски илустрации. Инспириран од оваа убава есен, собрај лисја, ги фотографирал и им додавал илустрации со акварел, за да ја покаже неговата вистинска љубов кон есента.

Есента е магично годишно време и навистина е убаво кога вака се прославува.

Погледнете ги прекрасните илустрации!

While You Graciously Fall, I Try To Keep My Balance!

Autumn Wind

Play Me A Lullaby!

Autumn, Here She Comes!

Hi There!

Autumn Ballet

The Ride!

Autumn Surfing!

Peter Pan

Six Strings

Fall

Autumn Setting The Stage On Fire. Marilyn Are You Watching?

Chasing Leaves!

The Grace In Your Fall

Autumn Boarding

Excuse Me!

Famous Blue Raincoat

The Sound Of Autumn!

Is It A Bird Or Is It A Plane?

Them Leaves

 

 

Прегледи:
683
Категории:
Уметност
Објавено на:
20.10.2020