Илустрации кои ја рефлектираат апсурдната вистина на модерното општество

Современото општество се наоѓа во празнина од која можеби нема да излезе. Човекот е сѐ поголем  роб на технологијата, а планетата е во целосен хаос. Основниот инстинкт е она што не одвојува од ѕверовите. Токму тоа е прикажано на илустрациите кои имате можност да ги погледнете во продолжение.

1. Фатална жена

2. Капење

3. Странци во ноќта

4. Користење на мозокот

5. Обвинувања за сексуално вознемирување

6. Љубовта и врските на социјалните мрежи

7. Женска самодоверба

8. Имагинарни врски

9. Зомби свет создаден од социјалните мрежи

10. Пливање во универзумот
Коментари

коментари