Категории

Илустрации кои прикажуваат дека живеењето сам може да биде одлично!

Селењето од домот на почетокот може да изгледа страшно иако е голема потреба која секој од нас ја чувствува во одреден период од животот. Можеби најпрво ќе живеете со цимери, или со роднини, но сепак најубавото искуство ќе го стекнете доколку започнете да живеете сами.

Следните илустрации покажуваат како живеењето сам всушност може да биде едно од најдобрите искуства во животот.

Мир и тишина

Имате време за читање

Можете да ги усовршувате своите таленти без критики од другите

Нема ништо поубаво од уживањето сами на врнежливи денови

Јадете што сакате и кога сакате. Оставате неред? Ќе го средите кога вие ќе сакате

Целото слободно време е само за вас и можете да го потрошите какоо вие сакате

Не ја делите бањата со никого

Слушате гласна музика без да пречите некому

Тајни оброци во било кое време од денот

Непрекинати медитации

Утрото е само за вас

Никој не ги јаде вашите колачиња

Никој не може да го слушне вашето озборување

Сами си го создавате распоредот за чистење

Облекувате разни комбинации и се забавувате создавајќи модно шоу

Можете да бидете тоа што сте и да уживате во своите чудни навики

Прегледи:
173
Објавено на:
17.05.2018