Категории

Илустрации на розови покемони во човечки верзии

Chei Flournoy е 25-годишна илустраторка од САД. Таа е родена со ретка генетска болест, наречена Osteogenesis imperfecta, која ги напаѓа коските, во нејзиниот случај, коските на нозете.

Таа може да оди, но не многу, и затоа секаде се движи со инвалидска количка. Целиот свој живот радоста ја наоѓала во цртаето – иако не можела да оди далеку со нозете, таа одела далеку со својата имагинација.

Иако има правено многу серијали на илустрации, овде ги проследуваме нејзините илустрации на розови покемони во човечки верзии.

Погледнете ги овие магични илустрации, и следете ја на инстаграм!

Iggy The Igglybuff

Mewwa The Mew

Sunny The Corsola

Lowise And Sheldon The Slowbro

Pyla The Cleffa

Young Yadonko The Slowpoke

Purina The Jigglypuff

Lucki The Chansey

Fabia The Clefable

Amphyy The Flaaffy

Pipa The Clefairy

The Exeggcute Sisters

Hoppi The Hoppip

Big Poppa Puff The Wigglytuff

Orygon The Porygon

Ringa The Lickitung

Bululu The Snubbull

 

Прегледи:
146
Категории:
Уметност
Објавено на:
31.10.2020