Категории

Илустрации во кои ќе се пронајдат сите оние кои се вљубени

Да се биде заљубен не е само држење за дланки, посетување места заедно и поставување на слатки фотографии на социјалните мрежи. Да се биде искрено заљубен со вистинската личност значи да се грижиш за саканиот кога ќе се врати дома, да ги слушаш неговите грижи и сето она кое го мачи, да му бидеш поддршка кога му е потребна, да го сакаш безусловно и да не очекуваш ништо за возврат.

Во врските на почеток најчесто не постои ништо поважно од личноста која ја сакаме и сакаме да сториме се за да ја видиме среќни. Со текот на времето тоа чувство може малку да избледи но вистинската љубов останува.
Илустраторот Луонг Ту ја прикажува вистинската љубов преку своите дела.

„Мојата инспирација е животот поминат со мојот дечко секој ден. Приказните кои ги илустрирам се приказни од мојот живот.“
Ние ви ги издвоивме некои од најубавите.

Прегледи:
397
Објавено на:
08.12.2020