Има 4 деца и една внука: Можете ли да поверувате дека оваа жена има 47 години?

Џина Стјуарт од Австралија се прослави поради својот изглед, иако има 47 години, четири деца и една внука!


Оваа „баба“ ја освоила титулата „Мис Максим“ иако против неа се натпреварувале дупло помлади учеснички. Исто така, има десет годишна внука. Таа тврди дека единствено имала операција на градите и дека никогаш не користела ботокс или филери.


– Не постои тајна на мојот изглед. Мислам дека сите се убави. Не учествував на избор за мис поради внимание, само сакам да ги инспирирам жените да не се осудуваат меѓусебно. Животот е прекраток за осудување. Прифатете ги своите години и облини, тоа никогаш не убило некого – порачува Џина.
Коментари

коментари