Има 44 години, мајка е на три деца и изгледа феноменално: Ова е нејзиниот дневен ритуал!

Австралијанката Ебигејл О’Нил има 44 години, мајка е на три деца и магепсува со нејзиниот неверојатен изглед. Таа го открива својот 12-минутн ритуал на „чудесно туширање“ кој, како што тврди, прави чуда од нејзиниот изглед.

На овој начин Ебигејл не само што го негува своето тело и кожа туку и тврди дека така ги затегнува и мускулите. Нејзиниот секојдневен ритуал се состои од 12 минути, а 3 од нив троши на туширање со топла вода, па потоа 30 секунди со ладна. Таквиот редослед го повторува три пати во текот на капењето.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABIGAIL O’NEILL (@abigailoneill) on


Овој свој ритуал го практикува секој ден, а вели дека жените може да го прават ова и еднаш неделно доколку секој ден им е премногу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABIGAIL O’NEILL (@abigailoneill) on


„Ова го правам веќе 30 години и сигурна сум дека тоа е заслужно за мојата младоликост. Без разлика дали е лето или зима, каде и да се наоѓам, ова е секогаш мојот ритуал со кој ја негувам својата убавина“, открила таа.
Коментари

коментари