Имајте постојано свеж зеленчук и билки во домот, со помош на овој производ на ИКЕА

Во ИКЕА може да најдете се за вашиот дом, но оваа фирма е позната по тоа што создава иновации и наоѓа едноставни солуции за секој проблем.

Па така, овојпат креира мини градина во вашиот дом, преку хидропонен систем, за кој не е потребна почва, има сопствен механизам со кој им овозможува на билките доволно светлина и вода за да пораснат.

Најавен е на пазарот да се појави во Април, а има посебен механизам, заради кој не е потребно почва, кој на семето му обезбедува доволно влага за да изрти, а потоа се пресадува и се сместува во садот кој му обезбедува доволно светлина и вода за да порасне.
Коментари

[fbcomments]