Имитација на дрво- голем хит за во купатило! (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

При преуредување на бањата, изборот на плочки е речиси секогаш најтешката задача. Освен класичните украсни плочки како една од целите на потенцирање на аранжманот за бања, се повеќе и повеќе популарни  се керамички плочки кои го имитираат изгледот на дрвото и се идеално решение за површините кои треба да бидат издржливи и лесно да се чистат и одржуваат.
Коментари

коментари