Категории

Импресивни фотографии кои ви покажуваат несекојдневни нешта

Во светот има многу неверојатни нешта, а поглед на овие необични фотографии сигурно ќе ве изненади. Навистина необични и изненадувачки, сигурно не сте имале прилика да ги видите во секојдневието.

Големината на кометите во споредба до Лос Анџелес 

Армадило во спиечка позиција 

Вака би изгледала Зое Дешанел со кафени очи 

Најмодерна технологија за паркирање во Фолксваген фабриката, Волфсбург

Саќе

Виножито од 360º 

Две дрва кои делат иста гранка

Полиња во Саудиска Арабија

Пченица наспроти Лаванда

Поглед на Земјата од Марс и Марс од Земјата

Трансплантација на рожница

Графин аерогел — најлесниот материјал некогаш направен

Водениот мост Magdeburg во Германија

Виножито и молња во еден момент 

Во срцето на морето

 Текстил под микроскоп

Проѕирен акрилен автомобил

Двете семејства се доказ за тоа како функционираат гените 

Големиот Кинески Ѕид завршува тука