„Ин“ се храбрите модни комбинации!

Од сезона во сезона трендовите ни покажуваат дека повеќе не е важно да ги усогласиме боите по застарените модни правила и трендесетерките се повеќе се одлучуваат за храбри комбинации.

Жените со стил се почесто ги комбинираат боите кои до скоро беа „забранети“ за комбинирање. На пример на топ листата за комбинирање на бои за сезоната есен/зима 2019 е комбинацијата на браон со светло сина боја. Оваа комбинација на бои го враќа ретро духот во аутфитот. Таа е идеален избор за смели дами кои уживаат со модата да ја презентираат својата екстравагантност.
Коментари

[fbcomments]