Иновативна бања во облик на хамок, го носи уживањето на друго ниво

Сплет од иновација, технологија и уметност е оваа бања во облик на хамок, креирана за целосно уживање.

Изработена од фирмата Splinter Works, оваа бања го носи релаксирањето на едно друго ниво.

Бањата е изработена од специјални јаглеродни влакна, кои се неверојатно цврсти. Таа се прицврстува за ѕид, но сепак го имаш она чуство дека лебдиш во воздух како во хамок, а во комбинаицја со топлата бања е целосно бегање од реалноста и тотално опуштање.

 

Следете ја среќата на инстаграм. 
Коментари

[fbcomments]