Категории

Инспиративни слики на луѓе кои го победиле ракот

Ракот е една од најтешките болести. Многумина имаат загубено блиски луѓе поради оваа болест, а оние кои ја имаат преживеано, самите знаат низ што се’ поминале. 

Затоа, секој еден човек кој има боледувано од рак, е херој. Бидејќи, нажалост, не се сите приказни со рак среќни приказни, овде ги споделуваме среќните – инспиративни слики на луѓе кои го имаат победено ракот.

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

How-It-Started-vs.-How-Its-Going-Tweets-Cancer-Survivors

Прегледи:
23
Категории:
Здравје