Категории

Инспиративни тетоважи на задниот дел од вратот

Тетоважите на вратот обично се нежни, романтични и полни со значење.

Задниот дел на вратот е популарен избор на место за тетоважа. Веднаш под линијата на косата, лесно се крие со подолга коса или кошула со висока јака. А тетоважата ќе ја открие само оној кој ја заслужува… Ова на поентата и дава поинтимно чувство, бидејќи на вас е да одлучите кога да ја покажете вашата тетоважа, а кога да ја скриете. Луѓето толку често го избираат ова место за да напишат посебни датуми или тетоважи на тој еден збор што им е важен.

Прегледи:
267
Објавено на:
05.07.2022